Hell Fish Hall

Hell Fish Hall on Rawpike-kalasuvun hallussa oleva kartano, joka on nimetty tiluksilla sijaitsevan helvetinkala-lammikon mukaan. Hell Fish Hall kohoaa utuisesta metsänlaidasta, ja torni-ikkunat sekä juhlasalit avautuvat suoraan kylän puolelle. Kartanossa on tilaa useammalle vakituiselle asukkaalle sekä lukuisia salakäytäviä, joiden sijainnista ei omistaja itsekään ole täysin perillä.

Tällä hetkellä Hell Fish Hallia hallinnoi kylmäverisenä tunnetun Rawpike-suvun perillinen, Marlyn. Viileänä liikemaailman vaikuttajana pidetyn Marlynin lisäksi kartanossa asustavat Jessie ja Jen, kissasukuiset siskokset. Hell Fish Hallin vakituisena hovimestarina häärii James, hiljainen mutta hieman mysteerinen mies. Kartanon tiluksilta löytyvässä puutarhamajassa sen sijaan loisii Mimmi, talon puutarhurinakin toimiva jokapaikanhöylä. Lähes vakiokalustoksi voidaan lukea myös nuori hevos-aatelissuvun edustaja, Everett Horsefall. Marlynillä ja Mr. Horsefallilla on jatkuva pyrkimys yhdistää arvokkaiden sukujensa osaaminen kaupan alalla. Kannattavaa liikeideaa tai projektia ei kuitenkaan jatkuvasta sopimusten pyörittelystä huolimatta tunnu syntyvän…

Hell Fish Hall sijaitsee aurinkoisen Fraguetten rannikolla. Tonttiin kuuluu paljon rantaviivaa ja venepaikka, jossa Marlyn pitää Dutchess-kilpapurjevenettään.