Sose Sose

Baby Lynx

Baby Lynxin sotilaskortti

Adrian eli Baby Lynx (18) on Lynxtonien surullisenkuuluisan aatelissuvun viimeinen edustaja. Yksi robottisotaa edeltäneistä isoista servo-bottien ja ihmisten välisistä kahakoista käytiin Lynxtonien mailla Lynxvale Residencessä. Yhteenotto johti siihen, että sammumaan päin olleesta Ilvesten suvusta edustamaan jäi vain 16-vuotias Adrian Jules Lynxton.

Puolitoista vuotta vihaansa robotteja kohtaan kerättyään Adrian ilmoittautuu Team Barracudaan - missioon, johon otetaan vain sotilaita, joilla ei ole enää mitään menetettävää.

WR WR

Prinssi

Prinssin sotilaskortti

Prinssi, 19, on kotoisin Franadasta, A-Loxin rauhallisesta ja vauraasta etelävaltiosta. Ennen rintamallelähtöään Prinssi asusti mummonsa kanssa lähellä BigJackien maatilaa perheensä vanhassa observatoriossa. Prinssi ei ole ehtinyt opiskella lääketiedettä korkeakoulussa, mutta itseoppineena luonnonlääketieteen taitajana osaa alansa moitteettomasti.

Aatteeltaan Prinssi on pasifisti, mutta rintamalle hän joutui asevelvollisuudesta. Team Barracudaan Prinssi ilmoittautui kuitenkin vapaaehtoisesti, sillä näkee missiossa väylän toteuttaa parantajan luontoaan ja levittää osaltaan inhimillisyyttä julman sodan keskellä.

Tuhkis Tuhkis

Tyger

Tygerin sotilaskortti

Tyger eli Elli Nykänen (25) kasvoi Cambananan viidakossa muiden viidakkolasten hylkimänä. 16-vuotiaana väärinymmärretty lapsinero sai tarpeekseen tiukoista sukupuoliluokitteluista ja vähemmän kehittyneistä viidakkolapsista ja päätti yksinkertaisesti häipyä tiikerinsä kanssa maisemista. Hyppy tuntemattomaan tuotti tulosta ja Tyger törmäsi Wreck Ratiin, jonka kanssa he pääsivät opiskelutovereidensa suosioon alta aikayksikön yhdistämällä erityisosaamisensa omaksi hyödykseen.

Koulunsa päätettyään teknologiasta kaiken tietävä Tyger päätyi työskentelemään salaiseen palveluun, josta hänet komennettiin mukaan Team Barracudaan muun muassa koska oli ainoa, joka osasi kulkea Cambananan viidakoissa.

Weasel Weasel

Kaunis Veera

Veeran sotilaskortti

Vahvana ja itsenäisena yksilönä Kaunis Veera (24) herättää paljon huomiota armeijan harmauden keskellä, mutta hieman ennen vapaaehtoista pestautumistaan Veera vannoi, ettei halua enää koskaan olla läheisissä tekemisissä miesten kanssa. Edes tunnettuna naistenmiehenä pidetty Weasel ei tunnu saavan otetta komppanian tehokkaimmaksi sotilaaksi nimitetystä Veerasta. Veera on päätöksensä nimittäin tehnyt: sopivia miehiä ei yksinkertaisesti ole – ei ainakaan Warrackin muurien länsipuolella…

Howie Howie

Taalatasku

Taalataskun sotilaskortti

Emmett Horsefallilla eli Taalataskulla (29) on päävastuu Team Barracuda -erikoismissiosta. Tärkeästä roolistaan huolimatta Taalatasku ei turhista pingota, vaan hoitaa tehtävänsä lempeän napakalla tyylillä.

Taalatasku kuuluu Horsefallien aatelissukuun ja onkin perinyt perheelleen tyypillisen lauhkean luonteenlaadun. Tarkkanäköisenä ja reippaana tunnettu cattain ohjastaa joukkojaan rivakalla, mutta veljellisellä otteella. Hyvänä esimiehenä Taalatasku tulee toimeen lähes kaikkien kanssa, mutta erityisesti hän viihtyy Team Barracudan beetenantin, eli Herhiläisen seurassa.